A A A K K K
людям із порушенням зору
Тячівська консультативна поліклініка
Офіційний сайт Комунального некомерційного підприємства "Тячівська консультативна поліклініка"

Новини

Найщиріші вітання з нагоди 31-шої річниці Незалежності України!

Дорогі друзі! Цими днями ми святкуємо вже 31-шу річницю Незалежності нашої Батьківщини, відколи здійснилася споконвічна мрія наших предків — бути господарями на своїй найбагатшій, прекрасній і чарівній українській землі. Вперше головне свято країни відзначаємо в час неймовірно жорстокої війни — на сьомому місяці повномасштабної російської агресії, після восьми років бойових дій на сході країни, у протистоянні з московитською навалою, що триває упродовж кількох століть. Сьогодні боремося за нашу свободу, незалежність, за право бути вільною людиною на своїй землі. Україна — це країна незламних воїнів, відданих волонтерів та, звісно ж, найкращих медпрацівників. Ми вже вистояли шість невимовно важких та надзвичано вирішальних місяців! Кожен на своєму місці! Разом переможемо! Знаймо і пам’ятаймо: маленький внесок кожного в Перемогу у великій визвольній війні — безцінний!

08:19 24.08.2022

Привітання з Днем української державності

Шановні колеги. Цьогоріч 28 липня Україна вперше відзначає День української державності. Символічно це свято прив’язане до Дня хрещення Русі-України, яке відзначалося у цей день протягом багатьох років. Цього року Україна святкує 1034-ту річницю хрещення Київської Русі. Ці знакові свята відзначаємо в час неймовірно жорстокої війни — на шостому її місяці повномасштабного рашистського військового вторгнення, після восьми років бойових дій на сході країни, у протистоянні з московитською ордою, що триває упродовж кількох століть.

10:47 28.07.2022

З серпня аптеки будуть відпускати антибіотики тільки за рецептом. Виключення - окуповані території та райони проведення бойових дій

Пацієнти отримуватимуть електронний рецепт для придбання антибіотиків за власні кошти уже з серпня 2022 року. Норма щодо відпуску антибіотиків лише за призначенням лікаря в Україні не є новою, з серпня лише додається цифровий інструмент - електронний рецепт.

15:06 25.07.2022

Чи оплачуються лікарняні під час простою?

Кожен працівник має право на отримання компенсації втраченого за час лікування заробітку – в умовах війни Фонд соціального страхування України продовжує фінансувати допомоги по тимчасовій втраті працездатності в повному обсязі.

14:58 22.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування