A A A K K K
людям із порушенням зору
Тячівська консультативна поліклініка
Офіційний сайт Комунального некомерційного підприємства "Тячівська консультативна поліклініка"

Австралійський класифікатор медичних інтервенцій АКМІ (ACHI)

Дата: 14.06.2021 13:21
Кількість переглядів: 11630

Австралійський класифікатор медичних інтервенцій (АКМІ) опублікований як Табличний перелік інтервенцій та Алфавітний покажчик інтервенцій разом з МКХ-10-АМ та Австралійськими стандартами кодування.

Класифікація інтервенцій охоплює процедури та інтервенції, що виконуються в державних та приватних лікарнях, а також різноманітних амбулаторних закладах. Суміжні медичні інтервенції, стоматологічні послуги і процедури, що виконуються за межами операційної, також входять до класифікації.

Структура класифікатора інтервенцій побудована на анатомічному принципі, а не на хірургічній спеціалізації. Глави класифікатора відповідають назвам класів МКХ-10 ВООЗ — задля забезпечення узгодженої класифікації хвороб.

Наскільки це можливо, хірургічні процедури групуються окремо від усіх інших.

Процедури в класифікаторі інтервенцій наводяться без урахування постачальника послуг. Тобто, певна інтервенція позначається одним кодом незалежно від того, який спеціаліст її виконав.

Завантажити у форматі Microsoft Word (.docx)
Завантажити у форматі Microsoft Word з підтримкою макросів (.docm) - архів

Також у цьому документі міститься

  • Інструкція щодо застосування АКМІ
  • Інстркутивні примітки
  • Список номерів блоків АКМІ
  • Конвенції, використані в табличному переліку інтервенцій

ЩО ТАКЕ .DOCM?

DOCM є розширення файлу,  що використовується в Microsoft Word і містить вбудовані макроси, які можуть бути використані при роботі з документом. Макроси можуть бути представлені ярликами чи комбінаціями клавіш для автоматизації чи спрощення роботи з документом. Це допомагає користувачам економити час і спрощувати роботу щоразу, коли вони створюють новий документ або редагують поточний. Сполучення клавіш вводяться для користувачів, які потребують інших чи нових засобів функціональності. Кілька з цих макросів використовують,  наприклад, щоб вставити, вирізати, копіювати і зберігати документ. DOCM може бути відкритий іншими додатками, а саме OpenOffice.org і Planamesa NeoOffice.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування