A A A K K K
людям із порушенням зору
Тячівська консультативна поліклініка
Офіційний сайт Комунального некомерційного підприємства "Тячівська консультативна поліклініка"

Привітання з Днем Конституції України

Дата: 28.06.2022 08:58
Кількість переглядів: 60

Привітання з Днем Конституції України

 

Щиро вітаємо колектив закладу зі знаковим державним святом — Днем Конституції України!

Прийняття Основного Закону України стало точкою відліку нової епохи в історії нашої держави, сприяло створенню могутньої основи для розвитку та зміцнення демократичних, соціальних та правових принципів розбудови суспільства. Конституція України наголошує на абсолютній цінності людини, її життя і здоров’я, честі й гідності, недоторканності та безпеки. Нехай ці демократичні засади стануть реаліями сьогодення для кожного українця.

Цьогорічне свято зустрічаємо в надважких умовах воєнного часу, за безпрецедентних заходів з оборони нашої державності, нашої свободи і суверенітету внаслідок повномасштабної збройної агресії російської федерації. Агресор в Україні брутально, свідомо й без жодних сумнівів розтоптав не тільки положення Конституції України, але й все, на чому був заснований глобальний порядок після Другої світової війни: Статут ООН, міжнародні конвенції та декларації, права людей і держав... Усе те, що має гарантувати свободу й безпеку у світі, просто зруйноване російськими агресивними діями». Тому зараз все, що може стріляти, має бити ворога. Всі, хто мають знання і таланти, мають застосовувати їх для потреб оборони країни. Так і переможемо! Україна тримається на плечах своїх Захисників!

Від щирого серця бажаємо всім успіхів та плідної праці на благо українського народу. Нових нам звершень заради реалізації принципів Основного Закону нашої держави!

Зі святом вас, дорогі колеги!

Слава Україні! Героям Слава!

 

Керівництво та профспілковий комітет КНП «Тячівська КП» Тячівської МР

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування