A A A K K K
людям із порушенням зору
Тячівська консультативна поліклініка
Офіційний сайт Комунального некомерційного підприємства "Тячівська консультативна поліклініка"

Привітання з Днем української державності

Дата: 28.07.2022 10:47
Кількість переглядів: 74

Шановні колеги. Цьогоріч 28 липня Україна вперше відзначає День української державності. Символічно це свято прив’язане до Дня хрещення Русі-України, яке відзначалося у цей день протягом багатьох років. Цього року Україна святкує 1034-ту річницю хрещення Київської Русі. Ці знакові свята відзначаємо в час неймовірно жорстокої війни — на шостому її місяці повномасштабного рашистського військового вторгнення, після восьми років бойових дій на сході країни, у протистоянні з московитською ордою, що триває упродовж кількох століть.

День української державності покликаний утверджувати зв’язок українців, які живуть нині, з нашими пращурами, які впродовж багатьох поколінь будували державність українського народу. Це свято має сприяти розумінню кожним громадянином України того, що державотворчому досвіду українців, нашій культурі, нашій самобутності, українському характеру не одна тисяча років. Після всього, що пройшов наш народ, після всього, чого ми навчилися за століття, українці ніколи не віддадуть своєї незалежності. І вже не зламаються зсередини, як це бувало не раз. Адже сьогодні ми нарешті маємо національну єдність — обов’язкову умову збереження державності.

Берегти єдність нині, працювати разом на перемогу — це найважливіше національне завдання, яке всі ми обов’язково виконаємо. А отже, зможемо зробити те, що не вдавалося зробити нашим попереднім поколінням. Це стосується й нашого захисту в цій війні за незалежність, і нашого руху в об’єднану Європу, до повноправного членства у ЄС, і нашої здатності стати однією з найбільш сучасних і процвітаючих держав світу.

Зі святом вас, дорогі колеги! Слава Україні! Героям Слава!

Керівництво та профспілковий комітет КНП «Тячівська КП» Тячівської МР

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування