A A A K K K
людям із порушенням зору
Тячівська консультативна поліклініка
Офіційний сайт Комунального некомерційного підприємства "Тячівська консультативна поліклініка"

Додаткові роз’яснення НСЗУ щодо основних принципів ведення електронних медичних записів, які враховуються НСЗУ при здійсненні оплати за медичні послуги, що надані амбулаторно (незалежно від пакета, до якого вони віднесені).

Дата: 29.05.2023 10:16
Кількість переглядів: 70

     Додаткові роз’яснення НСЗУ щодо основних принципів ведення електронних медичних записів, які враховуються НСЗУ при здійсненні оплати за медичні послуги, що надані амбулаторно (незалежно від пакета, до якого вони віднесені).

     Національна служба здоров’я України дякує усім медичним працівникам за самовіддану працю в тяжкий для України час та повідомляє, що оплата за звітами про медичні послуги у 2023 році здійснюється відповідно до Порядку реалізації програми державних гарантій медичного обслуговування населення у 2023 році, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2022 № 1464.

      Враховуючи численні запити, які надходять від надавачів медичних послуг, надаємо додаткові роз’яснення щодо основних принципів ведення електронних медичних записів (далі – ЕМЗ), які враховуються НСЗУ при здійсненні оплати за медичні послуги, що надані амбулаторно (незалежно від пакета, до якого вони віднесені).

     Додатково інформуємо, що на офіційному сайті НСЗУ існує розділ (https://nszu.gov.ua/rozyasnennya-dlya-zoz), який містить офіційні листи НСЗУ про надання роз’яснень з питань особливостей ведення електронних медичних записів за окремими пакетами медичних послуг. У разі виникнення додаткових питань просимо звертатись до міжрегіональних департаментів НСЗУ. Додатки: файли Додаток 1.xlsx, Додаток 2.docx, Додаток 3.docx, Додаток 4.docx

Голова                                                                                                   Наталія ГУСАК

Про надання додаткових роз’яснень щодо ведення електронних медичних записів в амбулаторних умовах

Додаток_1

Додаток_2

Додаток_3

Додаток_4

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування