A A A K K K
людям із порушенням зору
Тячівська консультативна поліклініка
Офіційний сайт Комунального некомерційного підприємства "Тячівська консультативна поліклініка"

Доступний повний навчальний курс Академії НСЗУ для фахівців з реабілітації по МКФ

Дата: 30.05.2023 09:50
Кількість переглядів: 28

Доступний повний навчальний курс Академії НСЗУ для фахівців з реабілітації по МКФ

Реабілітація постраждалих внаслідок війни українців – пріоритет №1. З цією метою в Україні трансформується система реабілітаційної допомоги та створюються нові цифрові інструменти доказової реабілітації. 

Так, в електронній системі охорони здоровʼя (ЕСОЗ) впроваджується функціонал документування реабілітації на принципах Міжнародної класифікації функціонування, обмеження життєдіяльності та здоровʼя (МКФ).

Повідомляємо, що на навчальній платформі Академії НСЗУ вже доступний повний курс «Базові засади застосування Міжнародної класифікації функціонування, обмеження життєдіяльності та здоров’я (МКФ)»

Кожен фахівець, залучений до мультидисциплінарної реабілітаційної команди, має пройти навчання та успішно скласти тести для того, аби використовувати інструменти МКФ для надання сучасної, активної, доказової реабілітаційної допомоги пацієнтам. 

Курс розкриває основні принципи біопсихосоціальної моделі МКФ, структуру МКФ та взаємозв’язки між її компонентами, правила кодування з використанням МКФ для документування функціонування пацієнтів, встановлення цілей та планування втручань, роботу фахівців мультидисциплінарних реабілітаційних команд та багато іншого.

Курс доступний після самореєстрації: https://academy.nszu.gov.ua/course/view.php?id=184

Після завершення усіх шести тем та успішного складання підсумкового тестування слухачі зможуть отримати сертифікат, який дорівнює 7️⃣ балам БПР.

Доповненням до цього курсу є навчальний курс «Документування процесу надання реабілітаційної допомоги на основі Міжнародної класифікації функціонування, обмежень життєдіяльності та здоровʼя (МКФ)». 

Тож запрошуємо розпочати навчання!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування