A A A K K K
людям із порушенням зору
Тячівська консультативна поліклініка
Офіційний сайт Комунального некомерційного підприємства "Тячівська консультативна поліклініка"

Поліклініці подарували новий електрокардіограф

Дата: 01.09.2020 12:11
Кількість переглядів: 966

Керівництво та колектив КНП "Тячівська районна поліклініка" висловлює щиру подяку депутату Закарпатської обласної ради Федурцю Василю Васильовичу за придбання 12-ти канального електрокардіографу "МІДАС 6/12", який покращить надання спеціалізованої медичної допомоги жителям району.

Урочиста подія передання обладнання відбулась сьогодні у приміщення головного корпусу поліклініки за участю керівництва і працівників закладу.


Електрокардіограф МІДАС 6/12 - 12-канальний електрокардіограф з вбудованою програмою аналізу та інтерпретації. Великий вбудований дисплей для одночасного перегляду 12 каналів ЕКГ. Повна алфавітно-цифрова клавіатура для швидкого і зручного введення всіх даних пацієнта. Пам'ять на понад 100 ЕКГ досліджень. Друк ЕКГ як на вбудованому термопринтері папір шириною 110 мм, так і на зовнішньому принтері на папері А4. Розмір 260х220х52 мм, вага 1,3 кг

Основні переваги:

  • Надійність і функціональність. Портативний і надійний електрокардіограф МІДАС 6/12 має широкі функціональні можливості по обробці електрокардіограм і тому є оптимальним рішенням для амбулаторій, бригад швидкої допомоги, стаціонарів, поліклінік і приватних медичних центрів.
  • Інформативний кольоровий РК-дисплей. Попередній перегляд всіх 12 відведень (каналів) перед друком ЕКГ на великому ЖК-дисплеї. Відображення частоти серцевих скорочень (ЧСС), швидкості друку, чутливості (посилення), активованих фільтрів, часу і індикація якості накладення електродів.
  • Зняття і аналіз ЕКГ в одне натискання. Повністю настроюється автоматичний режим роботи електрокардіографа дозволяє в одне натискання реєструвати, аналізувати і роздруковувати ЕКГ дані.
  • Універсальне живлення. Завдяки живленнню, як від мережі, так і від внутрішнього акумулятора електрокардіограф може використовуватися, як стаціонарний, так і як переносний пристрій.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування