A A A K K K
людям із порушенням зору
Тячівська консультативна поліклініка
Офіційний сайт Комунального некомерційного підприємства "Тячівська консультативна поліклініка"

КНП «Тячівська консультативна поліклініка» придбала електронні ваги

Дата: 18.11.2021 10:01
Кількість переглядів: 108

За кошти Національної служби здоров'я України КНП «Тячівська консультативна поліклініка» придбало дві ваги для новонароджених Esperanza EBS017 El Nino MH (загальна вартість 2260 гривень). Виробник Esperanza (Польща).

Прилад складається з платформи з кнопками для регулювання, великого LED дисплея, на якому відображаються результати і знімного увігнутого ложа, необхідного для зважування новонародженого.

Завдяки функції "2в1" ваги можуть бути використані не тільки для зважування новонародженого (до 20 кг), але і дітей і дорослих (до 100 кг).

Характеристики: тип ваг: електронні, максимальна вага: 20 кг / 100 кг, конструкція тари: увігнута чаша / платформа, матеріал тари: пластик, дисплей, підсвічування дисплея, фіксація показників ваги, функція автовідключення, функція автовключення, джерело живлення: 4 х 1.5 ААА.

Точність вимірювання: 10 гр від 0 кг до 20 кг, 50 гр від 20 кг до 100 кг.

Придбані ваги допоможуть фахівцям, які надають первинну меддопомогу (а в закладі це педіатри і терапевти) контролювати вагу пацієнтів, що є важливим показником розвитку новонародженого та стану інших вікових категорій при певних захворюваннях.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування