A A A K K K
людям із порушенням зору
Тячівська консультативна поліклініка
Офіційний сайт Комунального некомерційного підприємства "Тячівська консультативна поліклініка"

Найщиріші вітання з нагоди 31-шої річниці Незалежності України!

Дата: 24.08.2022 08:19
Кількість переглядів: 130

Дорогі друзі! Цими днями ми святкуємо вже 31-шу річницю Незалежності нашої Батьківщини, відколи здійснилася споконвічна мрія наших предків — бути господарями на своїй найбагатшій, прекрасній і чарівній українській землі. Вперше головне свято країни відзначаємо в час неймовірно жорстокої війни — на сьомому місяці повномасштабної російської агресії, після восьми років бойових дій на сході країни, у протистоянні з московитською навалою, що триває упродовж кількох століть. Сьогодні боремося за нашу свободу, незалежність, за право бути вільною людиною на своїй землі. Україна — це країна незламних воїнів, відданих волонтерів та, звісно ж, найкращих медпрацівників. Ми вже вистояли шість невимовно важких та надзвичано вирішальних місяців! Кожен на своєму місці! Разом переможемо! Знаймо і пам’ятаймо: маленький внесок кожного в Перемогу у великій визвольній війні — безцінний!

Загалом роки незалежності стали випробуваннями для всіх нас щодо патріотизму, згуртованості, терпіння, наполегливості, виваженості, ініціативності, професіоналізму. Нехай наше головне державне свято додасть всім наснаги і творчих здобутків в ім'я процвітання нашої незалежної Батьківщини.

У День народження нашої країни висловлюємо щиру подяку всім членам колективу та медпрацівникам з інших закладів за вашу невпинну й самовіддану працю щодо охорони здоров’я наших Захисників, внутрішньо переміщених осіб, загалом співгромадян.

Зі святом вас, дорогі колеги! Твердо віримо у нашу перемогу!

Слава Україні! Героям Слава!

Керівництво та профспілковий комітет КНП «Тячівська КП»


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування