A A A K K K
людям із порушенням зору
Тячівська консультативна поліклініка
Офіційний сайт Комунального некомерційного підприємства "Тячівська консультативна поліклініка"

З роси і води Вам, шанована Олено Юріївно!

Дата: 07.03.2023 10:57
Кількість переглядів: 30

Маємо приємність від імені колективу Тячівської поліклініки та медичної спільноти Тячівщини загалом привітати з 75-літтям широко знаного, висококваліфікованого і авторитетного в районі і за його межами лікаря-невропатолога Гарапко Олену Юріївну. Колега влилася в колектив Тячівської ЦРЛ з 15.07.1974 практично відразу після навчання в Ужгородському державному університеті. Тобто, за плечима у ювілярки практично 50 років лікарського стажу (49 з них в районі). За цей тривалий відрізок часу Олена Юріївна проявила себе відповідальним, кваліфікованим, ініціативним фахівцем. Досвідчений з роками спеціаліст стала для багатьох молодих колег турботливим і сумлінним наставником. За успіхи в роботі та розвиток служби, яка в 70-ті роки лише формувалася, колега неодноразово і в різний спосіб відзначалася керівництвом району і області. Відповідно Олена Юріївна користується високим авторитетом серед медиків Тячівщини, заслуженою повагою пацієнтів і прихильністю у друзів. Особливо радує, що ювілярка й зараз в колективі, сповнена енергії і наснаги.

Приємно також відзначити, що Олена Юріївна виховала достойну фахову зміну: її справу продовжили дочки і внуки (тобто вже маємо династію в медицині Тячівщини).

З нагоди славного 75-ліття висловлюємо вам, Олено Юріївно, від імені пацієнтів (серед котрих довелося бути дуже багатьом, зокрема і колегам) щиру вдячність за невтомну багаторічну (часто в позаробочий час) працю та за ваш організаційний внесок в розвиток неврологічної та психіатричної служби району.

Від імені медичної громадськості Тячівщини в день поважного ювілею щиро бажаємо шанованій колезі відмінного здоров’я, бадьорості тіла й оптимізму душі, великої поваги і міцної любові рідних і близьких, стабільного благополуччя, світлої надії і повного умиротворення.

Нехай Господь і надалі оберігає і кріпить вас, Олено Юріївно, на многії літа! З славним ювілеєм вас!

 

Лікар-невропатолог Тячівської поліклініки Гарапко Олена Юріївна поза роботою. Світлина приблизно 2020 року з відкритих джерел.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування