A A A K K K
людям із порушенням зору
Тячівська консультативна поліклініка
Офіційний сайт Комунального некомерційного підприємства "Тячівська консультативна поліклініка"

З солідним 70-річчним особистим ювілеєм Вас, шановний Михайле Андрійовичу!

Дата: 09.02.2023 10:58
Кількість переглядів: 25

З величезною приємністю від імені колективу КНП «Тячівська консультативна поліклініка», медичної спільноти Тячівщини та вдячних пацієнтів сердечно вітаємо з славним 70-літтям, яке він відзначив 08.02.2023, визнаного ветерана медицини Тячівщини, знаного й шанованого в районі лікаря-хірурга, багаторічного й, що особливо приємно, чинного завідувача хірургічного відділення Тячівської поліклініки Дудаша Михайла Андрійовича.

У шанованого колеги випускника Полтавського стоматологічного медичного інституту (спеціальність «Лікувальна справа») за плечима 38 років роботи за спеціальністю та багато років керівної роботи на рівні підрозділу (в колектив Тячівської ЦРЛ колега влився 33 роки тому, з 01.07.1991). Але особливо тішить те, що Михайло Андрійович й зараз з нами, сповнений енергії і ентузіазму. За роки роботи колега проявив себе кваліфікованим, відповідальним і принциповим спеціалістом з цінним досвідом оперативної та органіцаційної роботи, наставником молоді. Друзі, колеги, земляки, пацієнти одностайно відзначають високі людські якості ювіляра — відповідальний член громади, надійний товариш, чудовий сім’янин. Відповідно він користується високим авторитетом серед медиків Тячівщини, заслуженою повагою пацієнтів і прихильністю у друзів і приятелів. За успіхи в роботі Михайло Андрійович неодноразово і в різний спосіб відзначався керівництвом.

Приємно відзначити, що Михайло Андрійович виховав достойну фахову зміну — його справу продовжує син, який навчається на лікаря.

З нагоди вагомого ювілею висловлюємо вам, Михайле Андрійовичу, щиру вдячність за невтомну багаторічну (часто в нічний та позаробочий час) працю за нелегким хірургічним фахом та за ваш особистий внесок в розвиток медицини району.

Щиро вітаємо вас з важливою і значущою в житті датою — сімдесятиріччям! Років прожито чимало, але прожиті вони з гідністю і користю. Озирніться і полюбуйтеся на плоди своєї праці, найголовнішим з котрих безумовно є родина.

Бажаєм бути здоровим тілесно, зберігати силу духу, перебувати в доброму настої, насолоджуватися кожною миттю, яку дарує вам доля. Нехай Ваші близькі оточують Вас теплом, любов’ю і турботою. Нехай енергія, оптимізм і гарний настрій не покидають вас.

 Нехай Господь і надалі оберігає і кріпить вас, Михайле Андрійовичу, на многії і благії літа!

З славним ювілеєм вас, любий і шанований колего!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування