A A A K K K
людям із порушенням зору
Тячівська консультативна поліклініка
Офіційний сайт Комунального некомерційного підприємства "Тячівська консультативна поліклініка"

Світлій пам’яті колеги, товариша, друга Андришин Наталії Михайлівни.

Дата: 19.01.2023 10:59
Кількість переглядів: 22

Світлій пам’яті колеги, товариша, друга Андришин Наталії Михайлівни.

 

З глибоким жалем інформуємо громадськість та медичну спільноту про завершення земного шляху широко знаної в районі, заслуженої й авторитетної колеги-ветерана. 18.01.2023 внаслідок важкої і тривалої хвороби на 75-му році життя відійшла у вічність наша знана колега, одна з найшанованіших і найавторитетніших акушерок Тячівщини Андришин (народжена Деяк) Наталія Михайлівна (*29.02.1948, смт. Буштино — † 18.01.2023, смт. Буштино).

Наталія Михайлівна влилася в колектив Тячівської ЦРЛ з 05.03.1970 по закінченню акушерського відділення Берегівського медичного училища. З того часу і практично по 2021 рік безперервно, сумлінно і результативно працювала за спеціальністю в закладі (спочатку методом ротації, а в останні роки головно в жіночій консультації Тячівської поліклініки. Тобто, її загальний стаж в медицині непересічний — понад 50 років! Впродовж багатьох років праці колега проявила себе відповідальним, кваліфікованим спеціалістом з цінним досвідом самостійної роботи, незамінним наставником молоді. Щира вам, Наталіє Михайлівно, подяка за ваші неабиякі зусилля та довгі роки віддані медицині та громаді Тячівщини. Особлива подяка від тих вдячних пацієнтів, кому ви допомогли народитися на цей світ, повернули здоров'я та врятували життя.

Родина назавжди втратила кохану дружину, дбайливу матір, люблячу й турботливу бабусю, яка була опорою сімейного затишку. Поза медициною для друзів, знайомих, односельців з життя пішла приязна людина, світла й цілісна особистість, високоосвічена жінка, вірний товариш, активний член своєї громади. Разом з покійною з цього світу відійшла часточка душі всіх хто її знав, шанував та любив.

Схиляємо голови перед світлою пам'яттю Наталії Михайлівни. В наших серцях вона залишатиметься назавжди.

Пошли, Всемилостивий Боже, спочилій Царство Небесне.

Щиросердні співчуття рідним і близьким покійної. Дай нам, Господи, душевних сил пережити невимовно важку втрату.

 

Керівництво та профком КНП «Тячівська консультативна поліклініка»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування