A A A K K K
людям із порушенням зору
Тячівська консультативна поліклініка
Офіційний сайт Комунального некомерційного підприємства "Тячівська консультативна поліклініка"

З славним 65-річним особистим ювілеєм вас, шанований Йосипу Федоровичу!

Дата: 02.11.2023 11:52
Кількість переглядів: 73

З славним 65-річним особистим ювілеєм вас, шанований Йосипу Федоровичу!

     Маємо величезну приємність від імені колективу КНП «Тячівська консультативна поліклініка», медичної спільноти Тячівщини загалом, мешканців Тячева та вдячних пацієнтів привітати з славним 65-літтям широко знаного, шанованого і авторитетного в районі лікаря й керівника Болдессарі Йосипа Федоровича (народився в Тячеві 02.11.1958).

     Ювіляр закiнчив Вiнницький медичний інститут в 1981 роцi. В колектив медиків Тячівської ЦРЛ колега влився з 01.12.1988 року, з 2005 по 2010 рік обіймав посаду заступника головного лікаря ЦРЛ по амбулаторно-поліклінічній роботі, з грудня 2014 року по лютий 2022 року очолював КНП «Тячівська консультативна поліклініка». Тобто за плечима у колеги понад 42 роки лікарського стажу, з яких біля 34 на теренах Тячівщини. Надзвичайно радує, що ювіляр й зараз в колективі, активно практикує як терапевт, сповнений конструктиву, енергії і оптимізму.

     Висловлюємо вам, шанований й любий Йосипу Федоровичу, від імені колег і пацієнтів (серед котрих довелося бути дуже багатьом) щиру вдячність за невтомну багаторічну плідну працю за нелегким фахом та за ваш організаційний внесок в медицину району.

     Сердечно вітаємо вас, шанований Йосипу Федоровичу, з славним особистим ювілеєм — 65-річним з дня народження! За плечима немало років, але прожиті вони з гідністю і користю. Значущий ювілей є підставою озирнутись і полюбуватися на плоди своєї праці, на затишний будинок, на щасливі посмішки своїх дітей і онуків. Найголовніше багатство — родина — у вас є. Залишається тільки щиро побажати вам та вашим близьким здоров’я, натхнення до життя та Божого Благословіння на многії і благії літа!

     З славним 65-річним особистим ювілеєм вас, шанований Йосипу Федоровичу!

 

Керівництво та профком КНП «Тячівська консультативна поліклініка»

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування