A A A K K K
людям із порушенням зору
Тячівська консультативна поліклініка
Офіційний сайт Комунального некомерційного підприємства "Тячівська консультативна поліклініка"

Новини

Вітаємо шановних і любих колежанок, дорогих пацієнток та всіх представниць чарівної статі зі святом весни, чарівності, краси і жіночності!

Від щирого серця вітаємо шановних і любих колежанок, дорогих пацієнток та всіх представниць чарівної статі зі святом весни, чарівності, краси і жіночності!

10:04 08.03.2024

Національний портал з імунізації: запитай про вакцинацію в експерта

Національний портал з імунізації створений для потреб медиків, студентів, фармацевтів, педагогів та громадськості. І передусім батьків, які планують вакцинацію своїх дітей і прагнуть дізнатися більше про ефективність вакцин, епідеміологічну ситуацію, графік щеплень тощо.

08:48 07.11.2023

Безоплатна стаціонарна реабілітаційна допомога в лікарнях Закарпаття

Наразі у Закарпатській області військові та цивільні можуть безоплатно пройти стаціонарну реабілітацію у 3 кластерних та надкластерних лікарнях із 12. До кінця 2023 року, на виконання доручення міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка, така допомога стане доступною й в решті лікарень відповідного рівня. 

09:31 17.10.2023

Найсердечніші вітання колегам з нагоди Міжнародного дня лікаря (International Doctor`s Day)!

Сердечно вітаємо шановних колег-лікарів з Міжнародним днем лікаря! Бажаємо вам стійкості і терпіння у ці часи небачених викликів та надзвичайних випробувань. Щиро вдячні за Вашу невимовно важливу працю, яка допомагає у нашій боротьбі та наближає країну до Перемоги. Нехай вірними помічниками для вас стануть мудрі наставники, передові технології, сучасні здобутки медичної науки.

11:11 02.10.2023

Без паперових документів: як скористатися Дія.QR у поліклініці

Відповідно до Закону України „Про внесення змін до закону України "Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус", який набрав чинності з 23 серпня 2021 року підприємства, установи,  та організації не можуть відмовити громадянам у прийомі цифрових документів.

09:31 06.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування