A A A K K K
людям із порушенням зору
Тячівська консультативна поліклініка
Офіційний сайт Комунального некомерційного підприємства "Тячівська консультативна поліклініка"

Новини

Ці продукти шкідливо їсти у великій кількості

Усі продукти з нашого списку неймовірно корисні, їх однозначно варто додати у раціон, щоб не допустити дефіциту корисних речовин. Але водночас у великій кількості усі ці продукти можуть стати досить небезпечними, наслідки вже доведеться вирішувати разом з лікарем, інформує Ukr.Media.

22:05 04.04.2022

Як отримати спеціалізовану психіатричну допомогу у воєнний час?

Під час війни важливо не забувати про психічне здоров’я. Якщо ви або ваші близькі раніше отримували психіатричну допомогу, але змушені переїхати в інший населений пункт – потурбуйтеся про безперервність лікування. Пацієнт може продовжити отримувати психіатричну допомогу в будь-якому куточку країни.

13:01 04.04.2022

Вакцинація дітей за національним календарем щеплень

Намагаючись повернути до свого життя максимум рутинних речей, які дозволяють триматися, згадайте про щеплення для своїх дітей. Своєчасна вакцинація дозволить запобігти основним інфекційним хворобам. Тож нагадуємо про календар вакцинації.

12:20 04.04.2022

4 квітня - День вітаміну С

4 квітня світ відзначає День вітаміну C, також відомого як аскорбінова кислота. Це одна з основних органічних речовин, необхідних для нормального функціонування організму людини. У Центрі громадського здоров'я розповіли, у чому насправді полягає користь вітаміну С.

00:01 04.04.2022

Запрошуємо на нашу сторінку у Facebook

Шановні друзі. З метою забезпечення кращої взаємодії між нами, ми створили нову сторінку у фейсбук. Запрошуємо вас завітати до нас.

21:47 03.04.2022

Реєстр електронних лікарняних відновив роботу

Електронний реєстр листків непрацездатності Пенсійного фонду України відновив свою роботу в повному обсязі. Усі е-лікарняні, за якими роботодавці не встигли оформити заяву-розрахунок через відсутність доступу до реєстру, тепер можуть бути опрацьовані та подані до Фонду соціального страхування України на оплату.

10:47 21.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування