A A A K K K
людям із порушенням зору
Тячівська консультативна поліклініка
Офіційний сайт Комунального некомерційного підприємства "Тячівська консультативна поліклініка"

Новини

Гранулематоз із поліангіїтом (синдром Вегенера) + відео

Гранулематоз з поліангіїтом - рідкісне системне захворювання судин дрібного та середнього розміру, яке переважно вражає верхні дихальні шляхи та нирки, але може залучати й інші органи та системи. Симптоми бувають різними, в залежності від ураженого органу, але часто починаються з носових кровотеч, закладеності носу та запалення судин ока.

12:14 16.07.2021

Формування листків непрацездатності в електронному вигляді

У червні розпочався перехідний період запровадження електронних листків непрацездатності, який триватиме до кінця серпня 2021 року. Протягом цього часу громадяни мають можливість отримати як електронний, так і паперовий листок непрацездатності.

12:18 14.07.2021

3 липня - Всесвітній день без поліетиленових пакетів

За даними ООН, щороку у світі споживається 5 трильйонів поліетиленових торбинок, з них переробляють лише 1-3%. При цьому кожного року до океану потрапляє 8 мільйонів тонн пластику. Щорічно у світі виготовляють понад 13 мільярдів пластикових пакетів, тобто 300 одиниць на кожного дорослого. У природному середовищі поліетилен розкладається більше двохста років, а пластик – майже 450 років. Водночас деякі вчені вважають, що пластик лише розпадається на шматочки, які з часом стають меншими.

22:43 02.07.2021

В Тячівському районі працюють пункти щеплення мешканців від COVID-19

В Тячівському районі стаціонарно працюють за графіком з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 17.00 години пункти щеплення мешканців від небезпечної хвороби, де може вакцинуватись кожен, незалежно від місця реєстрації

16:13 01.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування