A A A K K K
людям із порушенням зору
Тячівська консультативна поліклініка
Офіційний сайт Комунального некомерційного підприємства "Тячівська консультативна поліклініка"

Новини

День отоларинголога

Отоларингологія представляє одну з гілок медицини, яка спеціалізується на діагностиці та лікуванні вуха, горла, носа, а також патологій голови і шиї. Практикуючі лікарі з даної спеціальності називаються оториноларингологами, але частіше використовується скорочення ЛОР - від слова «ларінгооторінолог».

12:00 29.09.2020

Увага: Штормове попередження!

Згідно попередження Закарпатського обласного центру з гідрометеорології про стихійні метеорологічні явища II рівня небезпечності (СМЯ II) по Закарпатській області №10 від 25.09.2020 у зв’язку з переміщенням активного циклону з південного заходу, вдень 26-го, вночі та вранці 27 вересня у Закарпатській області очікується ускладнення погодних умов (II рівень небезпечності, помаранчевий).

16:47 25.09.2020

ЕКО-Тячів: Карта моніторингу якості повітря

Громадський моніторинг якості повітря України EcoCity є соціальним, екологічним, незалежним проєктом, який реалізовується неприбутковою громадською організацією "Фрі Ардуіно" 

11:39 20.09.2020

Поліклініці подарували новий електрокардіограф

Керівництво та колектив КНП "Тячівська районна поліклініка" висловлює щиру подяку депутату Закарпатської обласної ради Федурцю Василю Васильовичу за придбання 12-ти канального електрокардіографу "МІДАС 6/12", який покращить надання спеціалізованої медичної допомоги жителям району.

12:11 01.09.2020

Вітаємо з Днем знань!

Коли дітям йти в школу на перший дзвінок в перший навчальний день, він вихідний або переноситься, як відпочиваємо в вересні і скільки коштує зібрати дитину до школи - найточнішу відповідь знає лише ваш класний керівник. Дата, час та ваші витрати можуть значно варіюватися. Дуже важливо - мати з ним гарний зв’язок і не менш важливо розуміти, навіщо все це так необхідно.

09:37 01.09.2020

Вітання з нагоди 29-ї річниці Незалежності України.

Шановні колеги! Прийміть сердечні вітання з нагоди всенародного свята — Дня незалежності України. Бажаємо нових успіхів у вирішенні нашого спільного головного завдання — побудови заможної демократичної процвітаючої України.

09:20 21.08.2020

Міжнародний день «Лікарі світу за мир»

Сьогодні, шостого серпня відзначається день «Лікарі світу - за мир». Це міжнародний день, який був запропонований організацією «Лікарі світу за запобігання ядерній загрозі». Він відзначається в річницю дня бомбардування японського міста Хіросіми 6 серпня 1945.

09:06 06.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування