A A A K K K
людям із порушенням зору
Тячівська консультативна поліклініка
Офіційний сайт Комунального некомерційного підприємства "Тячівська консультативна поліклініка"

Новини

Топ-10 вітамінів і мінералів, які найчастіше є дефіцитними у організмі людей

Щодня ми повинні отримувати певну кількість вітамінів та мінералів, і щоб вони справді засвоювалися, вони повинні надходити у наш організм з їжею. Але є певні корисні речовини, яких багато людей не отримують у достатній кількості. Розповідаємо, які вітаміни і поживні речовини у дефіциті у більшості з нас.

13:24 28.05.2020

110-річниця з дня смерті видатного мікробіолога Роберта Коха

Ро́берт Кох (нім. Robert Koch; 11 грудня 1843 — 27 травня 1910) — німецький мікробіолог, один з основоположників сучасної бактеріології і епідеміології. Відомий своєю роллю у визначенні збудників туберкульозу, холери та сибірки та проведенням експериментів для підтвердження концепції інфекційного захворювання.

23:24 27.05.2020

Міжнародний День розсіяного склерозу

Міжнародний День розсіяного склерозу був встановлений Міжнародною федерацією товариств розсіяного склерозу з метою інформування про проблему розсіяного склерозу і глобальному русі організацій РС, а також розширення глобального руху організацій РС і об’єднання національних і регіональних організацій, пошуку джерел фінансування глобального руху з проблем розсіяного склерозу. Відзначається «Міжнародний День розсіяного склерозу» щорічно в останню середу травня.

00:01 27.05.2020

Кожен українець може отримати онлайн-графік щорічного моніторингу здоров'я

Планові обстеження стану здоров'я дозволяють не витрачати грошей, часу і нервів на лікування задавненої хвороби, рятують життя або попереджають розвиток хронічних захворювань, які на ранніх стадіях протікають безсимптомно. Завдяки сьогоднішнім IT-технологій стежити за станом здоров'я можна без частого відвідування кабінету лікаря, співпрацюючи з медиком через онлайн-систему моніторингу здоров'я.

23:21 26.05.2020

Виключно у масках: в Укрзалізниці пояснили "карантинні" правила користування поїздами

Укрзалізниця відкриває продаж квитків на швидкісні потяги, які запрацюють з 1 червня. Пасажири допускатимуться до поїздів виключно у масках та після вимірювання температури тіла. Про це повідомляє пресслужба Укрзалізниці.

23:16 26.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування