A A A K K K
людям із порушенням зору
Тячівська консультативна поліклініка
Офіційний сайт Комунального некомерційного підприємства "Тячівська консультативна поліклініка"

Новини

Чи винен 5G-зв'язок в пандеміїї коронавірусу?

Карантин вносить свої корективи в життєдіяльність Європи і світу. Коли у людей багато вільного часу, як ресурсу, - вони намагаються себе чимось зайняти. А так як на два одвічних питання «що робити» і «хто винен» відповідь так і не знайдена, то розкривається плідна ніша для реалізації будь-яких ідей і втілення в життя навіть самих маячних.

20:41 23.05.2020

Австрійські медики з'ясували, у кого частіше бувають ускладнення від коронавірусу

Літні пацієнти, які страждають на серцево-судинні захворювання, перебувають в групі високого ризику. Коронавірус нового типу масовано діє на весь організм людини, на всі його системи. Про це йдеться в дослідженні групи лікарів Віденського медичного університету, опублікованому в четвер, 14 травня, у виданні Annals of Internal Medicine.

12:41 21.05.2020

Глава МОЗ вважає, що потрібно ввести індивідуальні ліцензії на медпрактику

Це повинно підвищити якість медичної допомоги та медичних послуг, говорить Максим Степанов. В Україні необхідно ввести індивідуальні ліцензії на медичну практику. Про це заявив глава МОЗ Максим Степанов в інтерв'ю агентству Інтерфакс-Україна у вівторок, 19 травня.

12:38 21.05.2020

Всесвітній день травматолога

Незважаючи на той факт, що в середньому людські ребра за рік роблять близько 5 мільйонів рухів, тільки для травматолога не секрет, що ключиця є кісткою, котра найбільш часто ламається.

16:43 20.05.2020

Зеленський оцінив запровадження другого етапу медреформи

КИЇВ. 20 травня. УНН. Перший етап медичної реформи був непоганий, медики ним задоволені, а от з другим етапом медичної реформи не вийшло. Про це під час пресконференції заявив Президент України Володимир Зеленський, передає кореспондент УНН.

16:35 20.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування