A A A K K K
людям із порушенням зору
Тячівська консультативна поліклініка
Офіційний сайт Комунального некомерційного підприємства "Тячівська консультативна поліклініка"

Новини

Виключно у масках: в Укрзалізниці пояснили "карантинні" правила користування поїздами

Укрзалізниця відкриває продаж квитків на швидкісні потяги, які запрацюють з 1 червня. Пасажири допускатимуться до поїздів виключно у масках та після вимірювання температури тіла. Про це повідомляє пресслужба Укрзалізниці.

23:16 26.05.2020

Як Тячівська громада планує виходити з карантину

За період карантину у Тячівській ОТГ зафіксували всього 7 випадків інфікування на CoViD-19. Це - один їх кращих показників по боротьбі з коронавірусом в області. Водночас, внаслідок карантину громада зазнала значних збитків, проте не зупиняє реалізацію запланованих проектів. Зокрема, реконструкцію однієї з шкіл громади, яка стала частиною національного проекту "Велике будівництво". Тячівська громада була першопрохідцем у процесі децентралізації на Закарпатті. А сьогодні стала позитивним прикладом для решти громад.

11:50 24.05.2020

Чи винен 5G-зв'язок в пандеміїї коронавірусу?

Карантин вносить свої корективи в життєдіяльність Європи і світу. Коли у людей багато вільного часу, як ресурсу, - вони намагаються себе чимось зайняти. А так як на два одвічних питання «що робити» і «хто винен» відповідь так і не знайдена, то розкривається плідна ніша для реалізації будь-яких ідей і втілення в життя навіть самих маячних.

20:41 23.05.2020

Австрійські медики з'ясували, у кого частіше бувають ускладнення від коронавірусу

Літні пацієнти, які страждають на серцево-судинні захворювання, перебувають в групі високого ризику. Коронавірус нового типу масовано діє на весь організм людини, на всі його системи. Про це йдеться в дослідженні групи лікарів Віденського медичного університету, опублікованому в четвер, 14 травня, у виданні Annals of Internal Medicine.

12:41 21.05.2020

Глава МОЗ вважає, що потрібно ввести індивідуальні ліцензії на медпрактику

Це повинно підвищити якість медичної допомоги та медичних послуг, говорить Максим Степанов. В Україні необхідно ввести індивідуальні ліцензії на медичну практику. Про це заявив глава МОЗ Максим Степанов в інтерв'ю агентству Інтерфакс-Україна у вівторок, 19 травня.

12:38 21.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування