A A A K K K
людям із порушенням зору
Тячівська консультативна поліклініка
Офіційний сайт Комунального некомерційного підприємства "Тячівська консультативна поліклініка"

Медикам

Лист-нагадування Управління Держпраці у Закарпатській області «Щодо подання повідомлень про нещасний випадок/гостре професійне захворювання (отруєння)»

Лист-нагадування Управління Держпраці у Закарпатській області «Щодо подання повідомлень про нещасний випадок/гостре професійне захворювання (отруєння)».

12:25 19.08.2022

Про затвердження Стандартів медичної допомоги "Надання медичної допомоги постраждалим з геморагічним шоком на догоспітальному та госпітальному етапах при травмі"

Департамент охорони здоров’я обласної військової адміністрації доводить до відома та належного реагування наказ Міністерства охорони здоров’я України від 11.07.2022 № 1192 „Про затвердження Стандартів медичної допомоги „Надання медичної допомоги постраждалим з геморагічним шоком на догоспітальному та госпітальному етапах при травмі”. Додаток додається в електронному вигляді.

11:03 16.08.2022

Про затвердження Стандартів медичної допомоги „Нормальна вагітність"

Департамент охорони здоров’я обласної військової адміністрації доводить до відома та належного реагування наказ Міністерства охорони здоров’я України від 09.08.2022 № 1437 „Про затвердження Стандартів медичної допомоги „Нормальна вагітність”. Додаток додається в електронному вигляді.

12:17 15.08.2022

Про затвердження Уніфікованого клінічного протоколу первинної та спеціалізованої медичної допомоги "Передменструальний синдром"

Департамент охорони здоров’я обласної військової адміністрації доводить до відома та належного реагування наказ Міністерства охорони здоров’я України від 13.07.2022 № 1218 „Про затвердження Уніфікованого клінічного протоколу первинної та спеціалізованої медичної допомоги Передменструальний синдром”. Додаток додається в електронному вигляді.

12:07 15.08.2022

Про затвердження Методичних рекомендацій щодо знеболення постраждалих на етапах евакуації

Департамент охорони здоров’я обласної військової адміністрації доводить до відома та належного реагування наказ Міністерства охорони здоров’я України від 28.06.2022 № 1122 „Про затвердження Методичних рекомендацій щодо знеболення постраждалих на етапах евакуації”. Додаток: на 17 аркушах.

11:53 15.08.2022

МОЗ розʼяснює: хто має виписувати пацієнту електронний рецепт на антибіотики

Минулого тижня українські лікарі почали працювати з функціоналом виписки електронних рецептів на антибіотики. Зокрема така можливість стала доступною і для фахівців спеціалізованої медичної допомоги – на амбулаторному рівні та в умовах стаціонару.

15:21 10.08.2022

НСЗУ пояснює

Деякі питання реалізації програми державних гарантій медичного обслуговування населення у 2022 році Типові помилки при веденні ЕМЗ за пакетами амбулаторної допомоги та гемодіалізу 

12:21 05.08.2022

Департамент охорони здоров’я: щодо навчального курсу “Особливості створення електронного рецепта”

Наразі Міністерство охорони здоров’я України з серпня 2022 року запроваджує проект “Електронний рецепт на антибактеріальні лікарські засоби”. Це найбільший цифровий проект в медичній системі. Він реалізується задля того, щоб запобігти самопризначененню антибіотиків та врегулювати безконтрольне використання пацієнтами таких препаратів без призначення лікаря. Після запуску проекту всі лікарі, які здійснюють призначення рецептурних лікарських засобів пацієнтам мають вміти створювати електронні рецепти на антибактеріальні лікарські засоби в Електронній системі охорони здоров'я.

14:43 25.07.2022

Рівень задоволеності послугами Askep.net

Шановні партнери, компанія Askep.net щодня працює над підвищенням ефективності роботи медичної сфери. Нашим першочерговим завданням є надання кваліфікованих послуг з впровадження та забезпечення безперебійної роботи медичної інформаційної системи в медичні заклади. В першу чергу ми працюємо для наших клієнтів, тобто для Вас, і ми хочемо стати ще кращими та задовольняти всі Ваші потреби. Тому нам дуже важлива думка кожного клієнта. Ваші відповіді та рекомендації допоможуть нам бути ефективнішими вже завтра!

09:58 19.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування